Nyheter

Hammarby borta

Hammarby borta

Förutsättningarna var perfekta. Serieledning oavsett resultat, Bajen borta på en söndag och över 2300 änglar hade köpt biljett till matchen. Det största allsvenska bortaföljet vi någonsin haft i Stockholm! Dessutom på en arena där vi för en gångs skull skulle få lite motstånd på motsatta klackläktaren.

Capo-platsen stod redo när vi äntrade bortasektionen, vi hade helst velat ha med PA-systemet med tanke på hur mycket folk som väntades. Dock hade vi fått nej från Hammarby, och vi fick därför nöja oss med megafonerna.

Vi visade vår närvaro genom ett ”Här är Änglarna” som ekade över arenan och efter inmarschen satte vi full fart från första stund. Till en början var det ganska svårt att göra sin röst hörd främst genom att capo-plattan inte stod centrerat i mitten av bortaklacken, vilket innebar att megafonernas ljud inte nådde ut till hela publiken. Det var lite otakt i början, men ju längre matchen led, desto mer kom vi in i det och när en dynamit-dansk tillslut satte kulan i nät exploderade bortasektionen.

Alla vet att Hammarby borta är en av de svåraste bortamatcherna i Sverige för en bortaklack, men änglar, vi sjöng stundtals ut Bajenklacken! Vi visade att vi tillsammans är så enormt starka! Tillsammans kan vi göra skillnad. Genom vårt stöd gav vi spelarna den där extra energin som krävdes för att vinna. Därför ber vi er att fortsätta skapa energi från läktaren.Fortsätt bidra till stämning på arenan.Vi ska visa att vi inte bara är bäst i Sverige på planen, utan även på läktaren!

Vi vill rikta ett tack till er som var med och skapade den fantastiska atmosfären i söndags. Hammarby borta var bara början, efter uppehållet forsätter vi på den inslagna vägen, genom att visa spelarna att vi finns där och fortsätter sjunga vårt älskade IFK Göteborg till seger!

// Viken, Bobban, Filip och Joey. Capos, Kommandobryggan.

Leave a Comment (0) ↓