Nyheter

Matchtröjans dag och parksamling

Matchtröjans dag och parksamling

Det är åter dags att kliva fram och gemensamt färga innerstaden i de vackraste av färger. Matchtröjans dag, med den traditionsenliga parksamlingen, är här – se till att sluta upp, änglar!

Liksom tidigare har Supporterklubben Änglarna i samarbete med IFK Göteborg utsett en sommarmatch på Gamla Ullevi till Matchtröjans dag. Den här gången är det IFK Göteborg – Brommapojkarna nu på söndag den 17 augusti som gäller.

Alla blåvita uppmanas denna dag att dra på sig sin matchtröja och andra blåvita plagg och gå på matchen för att i ett blåvitt hav bära fram vårt lag till tre poäng. Låt oss alla göra det här till en manifestation av kärlek till vår förening, där vi visar att det är för IFK Göteborg vi kommer, inte för att se på en namnkunnig motståndare eller för att det ligger ett Europaavancemang i potten. På med matchtröjan och visa vad ni är gjorda av, änglar!

Som alltid uppmanas alla att även samlas i en parksamling i Kungsparken (bakom Storan) före match. Bortsett från att det är fantastiskt att träffa likasinnade, sätter detta färg på Göteborg även bortom Gamla Ullevis domäner – och det är viktigt, eftersom det markerar Göteborg som Änglarnas stad! Skulle vädret inte tillåta en parksamling under trevliga former uppmanas alla till samling på krogarna länga Avenyn istället.

För er som behöver uppdatera klädförrådet har Blåvittshopen denna vecka ett särskilt erbjudande på matchtröja, där de erbjuder 100 kr rabatt. Matchbiljett köper ni här!

Vi ses i centrum och på Gamla på söndag!

Leave a Comment (0) ↓