Nyheter

Öppet supportermöte 17/1 – nu börjar 2015!

Öppet supportermöte 17/1 – nu börjar 2015!

SLO informerar: 2015 är här och det är dags att sätta formerna för hur vi tillsammans kan göra det här till ett Blåvitt år. Det är dags att på allvar dra igång det projekt som gått under arbetsnamnet KU 2.0. Därför kallar vi nu till ett öppet supportermöte den 17/1 på Kamratgården.

Mötet markerar avslutningen på den process som inleddes i våras, för att skapa ett projekt avsett att samla den blåvita supportermiljön. Målet är en gemensam ansträngning för att stärka både gemenskapen och stödet till Blåvitt. Det ska förhoppningsvis dessutom bli inledningen på ett långsiktigt arbete som innebär den största kraftsamlingen framåt inom de blåvita supporterleden på många år.

Tid och plats
Plats: Kamratgården
Datum: lördag 17 januari
Tid: 15:00 – ca 17:00
Föranmäl till: (vi behöver få en uppfattning om hur många som kommer pga lokalens storlek).

Mötet syftar till att presentera formerna för det projekt som vi beslutade starta på mötet i slutet på maj i fjol. Det syftar även till att vi gemensamt ska kunna dra upp långsiktiga mål för att stärka den blåvita supporterkulturen, vad vi bör uppnå redan under 2015 samt konkret titta på vad vi kan göra redan nu under försäsongen, för börja dra i rätt riktning.

Agenda
-       Välkomna
-       Presentation av projektet: projektnamn, syfte, organisation, arbetsområden
-       Presentation av projektets webbplattform
-       Målsättningar för 2015
-       Förslag på konkreta insatser våren 2015
-       Projektledning - val av styrgrupp
-       Tid för nästa öppna möte

Notera att vi gärna tar in förslag från er där ute på hur vi redan nu under våren konkret kan bidra till en blåvit sammanhållning, hur vi kan hajpa premiären eller årskort eller bara haussa snacket kring IFK Göteborg. Ta med tankarna till mötet eller maila SLO på adressen ovan.

Pubkväll efter mötet
Efter mötet hoppas vi att så många som möjligt är sugna på ett spontant pubhäng tillsammans med kamraterna. Vi uppmanar till samling på John Scotts i Brunnsparken så snart mötet är avslutat (dvs start ca 17:30-18). Naturligtvis hoppas vi att även änglar som inte kunnat komma på själva mötet droppar in för en lite informell inspark på 2015.

Det här blir vad vi gör det till, änglar – precis som hela den blåvita supporterkulturen. Det är en utmaning, men framför allt en möjlighet. Vi har framtiden i våra egna händer.

Vi ses den 17 januari!

Leave a Comment (0) ↓